turism

Obiective turistice facultative

Greece. Find tour and book NOW!
RentalsApart Tourist Apartments

Informatii utile Bulgaria

Conditii generale de rezervare

Pentru a efectua o rezervare ferma la una din ofertele noastre turistice, este necesar sa transmiteti in scris urmatoarele informatii:

- numele complet al persoanei pentru care se vor factura serviciile turistice .

- datele de identificare : CNP, CI cu serie si nr., adresa exacta, nr. de telefon de contact.

- numele complete ale tuturor participantilor la pachetul turistic, data de nastere a copiilor daca exista.

- specificarea monedei, euro sau lei (se va lua in calcul cursul euro al BNR din ziua platii + 2% comision de risc valutar) si modalitatea de plata, OP, cash sau card.

- dupa confirmarea scrisa a agentiei a valabilitatii locurilor solicitate, pe baza informatiilor transmise se vor incheia, contractul, comanda si factura pt serviciile turistice solicitate.Acestea se vor intocmi, dupa caz, la sediul agentiei noastre sau se vor trimite pe e-mail.

Confirmarea  disponibilitatii locurilor solicitate este valabila, in functie de sezon, maxim 24 de ore de la transmiterea acesteia.

In functie de intervalul de timp pana la check in , la trimiterea sau semnarea contractului se va achita cel putin 30% din c/v pachetului si 100% cu cel putin 16 zile inainte de check in.

Transmiterea informatiilor de mai sus si plata avansului sunt conditii obligatorii.

Neindeplinirea acestora constituie neacceptarea dvs tacita a ofertei noastre si in concluzie nu se va face nicio rezervare.Made by:
Copyright 2011 © S.C. Nelycris Tour & Travel S.R.L. Toate drepturile rezervate